Volledig scherm
IJspret in Nederhemert. © Corné Kreling

Brabants Dagblad IJskaart kleurt groen, maar de dooi komt er nu toch echt aan

TILBURG – Ook zaterdag belooft, ondanks de invallende dooi, nog een (half) dagje pret op het ijs te bieden. De sneeuw van vrijdagavond heeft het decor alleen maar fraaier gemaakt.

In het zuiden van het land wordt het zaterdag 5 tot 6 graden en zullen de schaatsbanen langzaam veranderen in waterplassen.

Kan er bij jou in de buurt nog wel geschaatst worden? Laat het ons weten. Fotootje erbij is helemaal mooi. Informatie niet volledig of niet correct? Geef het ook even door. Mail naar: t.tacken@bd.nl

Zaterdag 18.30 uur: nu de dooi intreedt, heeft het ook geen zin meer om de Brabants Dagblad IJskaart aan te vullen. Bedankt iedereen voor het aanleveren van informatie en beelden! Tot de volgende winter.

Liever een grotere versie van de kaart?

  1. Moskeeën in Tilburg en Den Bosch gefinancierd vanuit Saudi-Arabië

    Moskeeën in Tilburg en Den Bosch gefinan­cierd vanuit Sau­di-Ara­bië

    BREDA - Zeker 30 islamitische organisaties in Nederland, waaronder de Islamitische Stichting voor Opvoeding en Overdracht van Kennis en de Stichting Moslim Wereld Liga Nederland in Tilburg, hebben de afgelopen jaren financiering aangevraagd in conservatieve Golfstaten of hebben daadwerkelijk geld ontvangen uit deze landen. Het gaat om miljoenen euro's uit Koeweit en Saudi-Arabië. Dit blijkt uit informatie waar NRC en Nieuwsuur maandag over berichten. De informatie is door de overheid jarenlang geheim gehouden, maar NRC en Nieuwsuur hebben er de hand op weten te leggen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.