Volledig scherm
PREMIUM
Bijeenkomst op het terrein van de vroegere steenfabriek, drie dagen voor aanvang van de activiteiten in de Week van het Landschap. Directeur Jan Baan van het Brabants Landschap spreekt. © Dolph Cantrijn

Brabants Landschap krijgt alsnog vergunning voor week van activiteiten in Udenhout

UPDATEUDENHOUT - Het Brabants Landschap kan verder met activiteiten op het terrein van de voormalige steenfabriek in Udenhout. De gemeente Tilburg heeft daar woensdagmiddag een akkoord voor gegeven.  

Tot dat moment beschikte de natuurorganisatie niet over de benodigde evenementenvergunning. Brabants Landschap en de gemeente kwamen daar tot hun schrik achter na vragen van het Brabants Dagblad.  

  1. Rijkste Brabanders wonen in Alphen-Chaam, Tilburgers zijn het minst vermogend

    Rijkste Brabanders wonen in Alp­hen-Chaam, Tilburgers zijn het minst vermogend

    ALPHEN-CHAAM - Het doorsnee vermogen van Brabantse huishoudens is in 2018 gestegen, blijkt uit onderzoek van CBS. De toename komt vooral doordat woningen in waarde bleven stijgen. De Brabanders met het meeste vermogen wonen in Alphen-Chaam, terwijl in Tilburg juist de Brabanders met het minste vermogen wonen. De provincie is daarnaast goed vertegenwoordigd in de top tien van meest vermogende gemeenten in Nederland.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.