Achter het te renoveren pand Kerkstraat 21 verrijst volgens plan een logeerhuis. De buren op Kerkstraat 19 en de achterburen op Vloeiweg 80 maken bezwaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Achter het te renoveren pand Kerkstraat 21 verrijst volgens plan een logeerhuis. De buren op Kerkstraat 19 en de achterburen op Vloeiweg 80 maken bezwaar. © Wolfs Architecten (toevoegingen Peter van Leest)

Buren blijven gekant tegen zorghotel in Oisterwijk: ‘Blokkendoos van 6 meter hoog’

OISTERWIJK - De twee bezwaarmakers tegen een nieuw zorghotel aan de Kerkstraat geven hun verzet niet op. ,,Ik zal tijdig beroep instellen bij de rechtbank en wij achten de kans groot dat de verleende omgevingsvergunning weer van tafel gaat", zegt hun adviseur Peter van Leest.

  1. Burgemeesters slaan alarm over drugsindustrie: ‘Aanpak georganiseerde misdaad faalt’
    PREMIUM

    Burgemees­ters slaan alarm over drugsindu­strie: ‘Aanpak georgani­seer­de misdaad faalt’

    TILBURG - Een groep burgemeesters slaat alarm over de ‘falende aanpak’ van de georganiseerde misdaad in Nederland. In een gezamenlijk manifest pleiten de burgemeesters, onder wie Theo Weterings (Tilburg) en Paul Depla (Breda), onder meer voor het legaliseren van softdrugs en extra geld voor politie en justitie, waardoor drugscriminelen steviger en efficiënter kunnen worden aangepakt.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.