Bij het huis aan de Bieslookweg heeft de politie en de brandweer de hele ochtend onderzoek gedaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij het huis aan de Bieslookweg heeft de politie en de brandweer de hele ochtend onderzoek gedaan. © Kim Spanjers

Buurtgenoten waarschuwden bewoners voor brand in Tilburg, familie wist niet van drama op bovenverdieping

UpdateTILBURG - Medewerkers van de forensische opsporingsdienst en de brandweer lopen dinsdagochtend in en uit bij de woning waar maandagavond een 8-jarige jongen om het leven is gekomen. Een korte, maar hevige brand werd hem fataal en de moeder bijna. Zij is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Aan de buitenkant is helemaal niets te zien aan de woning aan de Bieslookweg in Tilburg. 

Voor het raam van de woning liggen zwarte, zilveren en gouden ballonnen met de tekst Happy Birthday. Het is niet duidelijk voor wie ze daar lagen. Maandagavond zat het grootste deel van de familie beneden op de bank. Het gaat om een Eritrees gezin dat bestaat uit een alleenstaande moeder met vier kinderen. Een van de dochters heeft zelf een jong kind en ook haar vriend was in huis. 

  1. Als je niet in je eentje een monumentale villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er
    PREMIUM

    Als je niet in je eentje een monumenta­le villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er

    TILBURG - Stel: je kickt op marmeren vloeren en schouwen. Je wordt warm van kozijnen met rijke kuiven en meerkleurig gedecoreerde deuren. Friezen langs het plafond met grotesken en dolfijnen en lambrisering met guirlandes maken je dolenthousiast. Kortom, barok is helemaal je ding. Hollen dan naar Koningshoeven, de straat in Tilburg waar de villa te koop staat die dat allemaal heeft.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.