Het personeel van De Swaen anno 1984, opgesteld achter het tweemanschap Piet Rutten en Cas Spijkers (derde van links Reinold Vugs)
Volledig scherm
PREMIUM
Het personeel van De Swaen anno 1984, opgesteld achter het tweemanschap Piet Rutten en Cas Spijkers (derde van links Reinold Vugs) © Henk van de Heijden/Kees Hageman

Cas Spijkers en Piet Rutten waren het peper-en-zoutstel van De Swaen: te lezen in Bon Chef!

OISTERWIJK - Tien jaar geleden overleed Cas Spijkers, maar nog altijd staat hij te boek als dé chef-kok van Nederland. De Swaen in Oisterwijk was Spijkers’ culinaire domein. Hoog tijd om die gastronomische geschiedenis op schrift te stellen, vond auteur Reinold Vugs. Hij kon daarbij uit eigen ervaring putten. Vugs had jarenlang een bijbaantje in de spoelkeuken van het sterrenrestaurant.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.