Volledig scherm
PREMIUM
Cees de Zwart, vakman in hart en nieren. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Cees de Zwart (61) is veertig jaar gastheer in Tilburg: 'Een masker opzetten voor de gast? Nooit!'

TILBURG - Al veertig jaar is Cees de Zwart gastheer bij De Postelse Hoeve. Soms noemen ze hem ober. Maakt niet uit, zegt hij, want een ober hoort een gastheer te zijn. En andersom. Een gesprek met een vakman in hart en nieren.

Is het bijzonder? Cees de Zwart (61) denkt er even over na. Nee, enerzijds niet, want hij werkt al veertig jaar met veel plezier als gastheer bij De Postelse Hoeve. En die jaren zijn voorbij gevlogen. Anderzijds: zo lang in de horeca bij dezelfde baas, een bekend gezicht voor veel vaste gasten aan wie hij goede herinneringen heeft. Dat is toch wél bijzonder.

  1. Van geraamte tot volledige attractie: de opbouw van de Tilburgse kermis in beeld
    fotoreportage + Video

    Van geraamte tot volledige attractie: de opbouw van de Tilburgse kermis in beeld

    TILBURG - Stukje bij beetje begint de enorme Tilburgse kermis vorm te krijgen. De opbouw is dinsdag om 12 uur van start gegaan en gaat door tot vrijdag. De binnenstad staat tot woensdag 1 augustus in het teken van de 453ste kermis van Tilburg. De geraamtes van de attracties, die steeds hoger worden, trekken veel bekijks. Maar voor wie er pas naartoe gaat als alles af is: hier is de opbouw van het (voor sommigen) hoogtepunt van het jaar in beeld.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.