Ook de opnames waren een experiment: want hoe maak je een film in de anderhalve-metersamenleving? Filmproducer Bart Willemsen en steadycam-operator Erwan van Buuren aan het werk in de Spoorzone.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook de opnames waren een experiment: want hoe maak je een film in de anderhalve-metersamenleving? Filmproducer Bart Willemsen en steadycam-operator Erwan van Buuren aan het werk in de Spoorzone. © Jan van Eijndhoven

Corona, een lovestory: Tilburg als filmdecor, ‘Ik liep door de lege stad toen ik op het idee kwam’

Za 9 mei: De stad met de eerste corona-patiënt is nu het decor van de eerste Nederlandse speelfilm over liefde in tijden van corona. 'Op gepaste afstand' wordt een positieve, romantische film, vertelt producer Bart Willemsen.

 1. Tilburger wil weer vrij in zijn eigen stad kunnen rondrijden
  PREMIUM

  Tilburger wil weer vrij in zijn eigen stad kunnen rondrijden

  TILBURG - Hij zou drugs verkocht hebben vanuit zijn auto. Bijna twee jaar geleden kreeg de Tilburger daarom een bijzonder rijverbod van de gemeente opgelegd. Als hij de intentie heeft om drugs te verkopen vanuit zijn auto, mag hij de weg niet op. Dat verbod vecht de Tilburger net voor verstrijken van de termijn aan bij de rechtbank. ,,Een principekwestie”, aldus zijn advocaat, want bij zijn aanhouding werd niks gevonden.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

 1. Ontspannen in eigen tuin: Lizzy bezorgt jacuzzi's aan huis
  Play

  Ontspannen in eigen tuin: Lizzy bezorgt jacuzzi's aan huis

 2. Sven van Beek: 'Ik denk dat een punt verdiend is voor beide partijen'
  Play

  Sven van Beek: 'Ik denk dat een punt verdiend is voor beide partijen'

Tilburg e.o.