Burgers steken de politie spontaan een hart onder de riem. Deze sleutelhangers in de vorm van beschermengels, werden aangeboden aan de politie in Goirle door leden van de Stichting Sterk Huis in Goirle met de tekst: 'Een beschermengel voor jullie. Blijf gezond'.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgers steken de politie spontaan een hart onder de riem. Deze sleutelhangers in de vorm van beschermengels, werden aangeboden aan de politie in Goirle door leden van de Stichting Sterk Huis in Goirle met de tekst: 'Een beschermengel voor jullie. Blijf gezond'. © Politie

Criminaliteit in regio daalt flink door corona

Door de coronacrisis is het criminaliteitspatroon in de politieregio Zeeland-West-Brabant 'totaal veranderd’.  ,,We zien op nagenoeg alle gebieden forse dalingen van de misdaadcijfers", zegt chef Hanneke Ekelmans van de politie-eenheid. 

De politiebaas klaagt niet over de gang van zaken, zeker niet nu haar organisatie in deze crisistijd ook lof oogst van burgers in het hele gebied. ,,Het is alleen erg jammer dat de aanleiding zo verontrustend is", schetst ze haar dubbele gevoelens.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.