'Droomplaatje' van een lightrail in Uden. Nu zijn er bij D66 plannen gemaakt om ook tussen Tilburg en Den Bosch lightrail te laten rijden met een station in onder meer Helvoirt.
Volledig scherm
'Droomplaatje' van een lightrail in Uden. Nu zijn er bij D66 plannen gemaakt om ook tussen Tilburg en Den Bosch lightrail te laten rijden met een station in onder meer Helvoirt. © Gemeente Uden

D66 presenteert plan voor lightrail tussen Den Bosch en Tilburg: 'Stations in onder meer Berkel-Enschot en Helvoirt’

VUGHT/DEN BOSCH/TILBURG - De D66-afdelingen Vught, ‘s-Hertogenbosch en Tilburg hebben een plan van aanpak gemaakt om verschillende plaatsen en plekken op het traject Tilburg-’s-Hertogenbosch aan te sluiten als stopplaats voor de trein. 

 1. Cees plakt de grafsteen van opa en oma over die van zijn oom. ‘Straf heeft geen zin, hij moet worden opgenomen’
  PREMIUM

  Cees plakt de grafsteen van opa en oma over die van zijn oom. ‘Straf heeft geen zin, hij moet worden opgenomen’

  DIESSEN - Hij had de grafplaat van zijn eigen opa en oma op de steen van een ander geplakt op de begraafplaats in Diessen. ,,Ik ben het er niet mee eens dat die steen is weggehaald, ik vind het oneerlijk voor opa en oma. Dan worden die vergeten", had hij in een politieverhoor gezegd. Cees V. was niet bij de politierechter in Breda om dat verder toe te lichten. ,,Hij weigert alles, Cees ziet zelf niet in dat hij hulp nodig heeft.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

 1. Stuk bos en heide in brand op Vughtse Heide
  Play

  Stuk bos en heide in brand op Vughtse Heide

 2. Week van de teek: op pad met boswachter in Bergen op Zoom
  Play

  Week van de teek: op pad met boswachter in Bergen op Zoom

Tilburg e.o.