Volledig scherm
PREMIUM
Smeris is voor opnames terug in Tilburg. Jeroen van Koningsbrugge neemt een scène op, met op de achtergrond de Vogelkooitjes-flat. © Pix4Profs/René Schotanus

Daar is de Smeris-crew weer: opnames voor slotseizoen op verschillende plekken in Tilburg

TILBURG - De cirkel is rond voor politieserie Smeris. Deze week worden op verschillende plekken in Tilburg opnames gemaakt voor het slotseizoen.

Op diverse locaties in Tilburg en omgeving werden woensdag opnamen gemaakt voor het vijfde en laatste seizoen van politieserie Smeris. Maar of de stad weer net zo prominent in beeld komt als in het eerste seizoen is afwachten tot begin volgend jaar, als de drie laatste afleveringen worden uitgezonden.

  1. ‘Hier is je vrijheid en oppassen, dat is te gemakkelijk’, vindt de raadsman van R.
    PREMIUM

    ‘Hier is je vrijheid en oppassen, dat is te gemakke­lijk’, vindt de raadsman van R.

    TILBURG - Roy R. uit Tilburg had gesmeekt om hulp, van wie dan ook. Nadat hij het huis uit moest, en zijn moeder hem niet hielp aan zijn medicatie, ging het mis. Hij schold twee agenten helemaal verrot. Onder meer. ,,Maar ik geef het je te doen. Zo'n jongen, net 18, zonder inkomen, zonder dak, zonder medicijnen en die moet zich dan toch nog aan de regels houden. Bij Jeugdzorg en Reclassering zijn tekorten en wordt hij niet geholpen. Eigenlijk gênant dat het zo gaat", vindt zijn raadsman.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.