De dag dat Laura (23) in één klap twee vriendinnen verloor

VideoCHAAM - Laura Rijvers (23) verloor in één klap twee vriendinnen bij een auto-ongeluk. Ze krabbelde uit een diep dal en gaat binnenkort met haar verhaal scholen af om jongeren bewust te maken van de risico’s in het verkeer. ,,Ik weet wat mensen voor een verdriet te wachten staat.”

Volledig scherm
Laura Rijvers vertelt over haar verdriet na het ongeluk waarbij ze twee vriendinnen verloor. © Beeld Werkt

Wat als? Wat als die man niet met alcohol op achter het stuur was gekropen? Wat als hij niet veel te hard had gereden? Wat als hij zijn ogen wél op de weg had gehouden? Hadden haar hartsvriendinnen Laura Adams en Dominique Geerts dan nog geleefd? 

Het zijn vragen die Laura Rijvers (23) uit het Brabantse Chaam al jaren dagelijks bezighouden. De antwoorden zal ze nooit krijgen. ,,Ik had heel graag een gesprek met hem willen hebben. Om hem één vraag te stellen: waarom nam je zoveel risico?”

  1. Voorwaardelijke celstraf voor relschopper Willem II, taakstraffen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voetbal’
    PREMIUM
    Update

    Voorwaarde­lij­ke celstraf voor relschop­per Willem II, taakstraf­fen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voet­bal’

    BREDA/TILBURG - Een Willem II-supporter krijgt twee maanden voorwaardelijke celstraf voor de zware rellen vorig jaar bij de derby NAC-Willem II. De Tilburger stookte volgens de politierechter in Breda andere supporters op en beledigde een agent. Vijf andere Willem II’ers krijgen een werkstraf, variërend van 150 tot 200 uur.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.