Danny Busel (links) en Gustavo Hering spelen een potje tafelvoetbal in de gemeenschappelijke ruimte van de CobbenCampus.
Volledig scherm
PREMIUM
Danny Busel (links) en Gustavo Hering spelen een potje tafelvoetbal in de gemeenschappelijke ruimte van de CobbenCampus. © Marie-Therese Kierkels/Beeld Werkt

De halve wereld aan studenten is op Tilburgse CobbenCampus onder één dak

TILBURG - Jasmijn van den Ingh heeft ze geteld. Dan weet u dat ook: in het voormalige belastingkantoor aan de Cobbenhagenlaan huizen mensen van 82 nationaliteiten. Nee, geen asielzoekers. Dat was de vórige doelgroep. Nu wordt het drastische verbouwde pand bewoond door studenten van Tilburg University. Niet-Nederlanders, ook in dit geval.

  1. Doneeracties gestart voor bewoners en buren van door brand getroffen huis in Dongen: ‘Ze hebben niets meer’

    Doneerac­ties gestart voor bewoners en buren van door brand getroffen huis in Dongen: ‘Ze hebben niets meer’

    DONGEN - Het pand aan de Kardinaal van Rossumstraat in Dongen, waar zondagochtend brand uitbrak, is compleet verwoest. Om de bewoners een hart onder de riem te steken is er een doneeractie gestart. Maar ook de woning van de buren kan als verloren worden beschouwd. De bewoners daarvan, een jong gezinnetje, zijn niet alleen meubels, kleren en babyspullen kwijt, maar ook hun thuis. Voor hen wordt tevens geld ingezameld.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.