Samen met Christel van der Bruggen liet John Verbunt kinderen niet alleen in de studio van Muziekids muziek maken, maar ook op de afdelingen van ETZ Elisabeth.
Volledig scherm
PREMIUM
Samen met Christel van der Bruggen liet John Verbunt kinderen niet alleen in de studio van Muziekids muziek maken, maar ook op de afdelingen van ETZ Elisabeth. © archieffoto Beeld Werkt (2017)

De hartenwens van wijlen John Verbunt: weer elke dag muziek voor zieke kinderen

TILBURG – Elke dag de studio met instrumenten weer openstellen voor de zieke kinderen in het ETZ Elisabeth. Die hartenwens van wijlen John Verbunt willen ze in vervulling laten gaan bij Muziekids.

  1. Op klaarlichte dag verdwijnt de kluis uit De Spaarbank en eindigt in de auto van Petru: ‘Ik ben hier het slachtoffer’
    PREMIUM

    Op klaarlich­te dag verdwijnt de kluis uit De Spaarbank en eindigt in de auto van Petru: ‘Ik ben hier het slachtof­fer’

    TILBURG/BREDA - Pas in de avond komt het personeel van stadscafé De Spaarbank erachter dat de kluis is gestolen. Op een klaarlichte dag in juni is iemand daarmee naar buiten gelopen. Dat die uiteindelijk in de auto van Petru B. in Rotterdam ligt, komt omdat de verdachte die heeft gevonden. ,,Ik ben vals beschuldigd, ik ben hier het slachtoffer”, vertelt B. tegen de politierechter in Breda.

In samenwerking met indebuurt Tilburg