Volledig scherm
PREMIUM
De beveiliging nam tijdens Decibel Outdoor Festival 2018 het toezicht van de politie over. © Beeld Werkt

'Decibel Outdoor was vrijstaat voor drugshandel'

HILVARENBEEK - Dancefestival Decibel Outdoor in Hilvarenbeek was het afgelopen weekend een soort vrijstaat voor drugshandel en drugsgebruik. Dat zegt Koen Simmers, woordvoerder namens alle politievakbonden. Hij reageert daarmee op de constatering van burgemeester Ryan Palmen van Hilvarenbeek dat het festival ondanks de afwezigheid van politie de rustigste editie sinds jaren beleefde.

De politie voert actie voor een nieuwe cao en liet zich daarom niet zien tijdens het driedaagse dancefeest in de Beekse Bergen. Normaal gesproken worden in totaal driehonderd agenten ingezet bij Decibel Outdoor. De beveiliging nam het toezicht op het festivalterrein over, tot tevredenheid van burgemeester Palmen.

  1. Holland Dance Festival nu ook thuis in Tilburg
    VIDEO

    Holland Dance Festival nu ook thuis in Tilburg

    TILBURG - Het Holland Dance Festival slaat zijn vleugels uit naar Tilburg. Het prestigieuze, tweejaarlijks dansfestival dat thuis is in Den Haag haalt begin 2020 twee internationale gezelschappen naar Tilburg. Zo komt Aterballetto uit Italie naar de stad. Bovendien is ‘Mire’ te zien, een voorstelling met dans en spiegels van de Zwitserse choreografe Jasmine Morand. Artistiek directeur Samuel Wuersten werkt samen met Theaters Tilburg.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.