Gerard Alderliefde zou optreden bij Jan van Besouw. De voorstelling is afgelast
Volledig scherm
PREMIUM
Gerard Alderliefde zou optreden bij Jan van Besouw. De voorstelling is afgelast © Frank van den Ing

Directie Jan van Besouw: doneer kosten kaartje aan ons theater

GOIRLE - Cultureel centrum Jan van Besouw in Goirle vraagt bezoekers die een kaartje kochten voor een voorstelling die door het coronavirus is afgelast de kosten van dat kaartje als een donatie te beschouwen. Zij behoren dan tot de Gulle Gevers van Jan van Besouw. 

Volgens directeur Sanne Weustink bevindt Jan van Besouw zich vanwege voorgenomen bezuinigingen op cultuur in Goirle in een financieel onzekere positie. ‘Door het coronavirus wordt deze positie nog ingewikkelder. Mogen wij u vriendelijk vragen te overwegen de kosten van uw kaartje als donatie aan ons over te maken en op die manier Gulle Gever van het Jan van Besouw te worden?', schrijft ze aan bezoekers. 

  1. Rouwautochauffeur Willem (65) stierf ‘in het harnas’ toen hij een overleden coronapatiënt ophaalde in Tilburg
    PREMIUM

    Rouwauto­chauf­feur Willem (65) stierf ‘in het harnas’ toen hij een overleden coronapa­tiënt ophaalde in Tilburg

    Rouwautochauffeur Willem de Groot (65) uit Maarssen stond met een collega in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg om een overleden coronapatiënt terug naar Utrecht te brengen, toen hij zelf onwel werd. Een paar uur later overleed hij aan de gevolgen van een hartaanval. Volgens zijn werkgever stierf De Groot ‘in het harnas’. ,,Dit werk was zijn leven.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.