Tilburgse student Youri Hoogewoning.
Volledig scherm
PREMIUM
Tilburgse student Youri Hoogewoning. © Foto via Youri Hoogewoning.

Door Youri (19) uit Tilburg sturen tienduizenden studenten Tikkies naar Mark Rutte: ‘Wij zijn de dupe van mislukt experiment’

TILBURG - Het begon als een grap. Hoogstens vijfduizend medestanders had hij verwacht, vooral vrienden en bekenden. Maar inmiddels hebben al bijna 50.000 studenten aangegeven dat ze Mark Rutte een Tikkie gaan sturen van hun studieschuld. Allemaal op initiatief van de Tilburgse student Youri Hoogewoning. De VVD reageerde woensdagmiddag op de ludieke actie.

 1. Tilburger (82) boos na val over betonblok dat dwars over fietspad ligt: ‘Had wel op het kerkhof kunnen liggen’

  Tilburger (82) boos na val over betonblok dat dwars over fietspad ligt: ‘Had wel op het kerkhof kunnen liggen’

  TILBURG - ,,Gebruik je verstand. Dit is echt onverantwoord en kon helemaal fout gaan.” Tilburger Joost Vlottes (82) heeft geen goed woord over voor de verantwoordelijken van de lelijke valpartij die hij woensdagmiddag maakte. Dwars over het fietspad waar hij met zijn e-bike overheen reed lagen namelijk twee betonnen blokken. ,,Door die vandalen had ik wel op het kerkhof kunnen liggen.”
 2. Einde aan langslepende kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro
  PREMIUM

  Einde aan langslepen­de kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro

  LOON OP ZAND - Het slepende dossier rond het faillissement van Stichting Multifunctionele Centra, de voormalige exploitant van De Werft en De Wetering, is eindelijk tot een eind gekomen. De curator had eerder een claim van 1,7 miljoen euro bij de gemeente Loon op Zand ingediend. Die kwam er niet. Er is een schikking getroffen van 273.000 euro. Daarmee kunnen alle schuldeisers die al jaren op hun geld wachten worden betaald.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.