Volledig scherm
The Tunnel © Collectie Draaimolen

Draaimolen Festival Tilburg strikt techno-icoon Marcel Dettmann

VIDEOTILBURG - De Duitse DJ en producer Marcel Dettmann verzorgt het programma op podium The Tunnel tijdens Draaimolen Festival. Dettmann is zeer invloedrijk binnen de hedendaagse techno.  Naast Dettmann staan ook Adiel, Gesloten Cirkel live, Kate Miller, DJ Nobu, Planetary Assault Systems live en Ryan Elliott op het podium. De DJ brengt bevriende Duitse kunstenaars mee om het stage-design, geluid en lichtplan te realiseren. 

Met de aankondiging van Dettmann is de line-up voor Draaimolen rond. Eerder maakte het festival al de namen van  Four Tet, Honey Dijon, Hunee, Midland, Or:la en Pieter Jansen b2b Tsepo bekend. 

The Chapel, nieuw podium

Draaimolen heeft zes podia. De visuele kunstenares Heleen Blanken ontwerpt het nieuwe, zesde podium ‘The Chapel. Daar draaien onder anderen Alessandro Cortini live, Barker live, Dasha Rush, Kate NV live, LF-58 live, Lucia en Wanderwelle live. 

Draaimolen Festival 2019 is op 14 september. Dit jaar is het technofestival voor het eerst op het MOB-Complex in Tilburg. Dat is in Tilburg-Noord, in de buurt van De Spinder. 

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.