Volledig scherm
© Beeld Werkt

Drama dreigt voor Hudson's Bay, dat winkels heeft in Tilburg en Den Bosch: 'Er moet iets gebeuren’

TILBURG/DEN BOSCH - Warenhuis Hudson’s Bay staat er beroerd voor. De nieuwe directie maakt zich grote zorgen over de zware investeringen in ons land en de achterblijvende omzetten.

Dat schrijft De Telegraaf woensdag. De krant heeft interne stukken, waar uit blijkt dat de dertien warenhuizen in Nederland (waaronder die in Tilburg en Den Bosch) dit jaar meer dan 80 miljoen euro verlies draaien. Een ontslagronde wordt niet uitgesloten.

Een woordvoerster van Hudson’s Bay in Nederland zegt tegen de krant dat er nu weinig te vertellen valt. „Dat er iets gaat gebeuren is duidelijk, maar de nieuwe eigenaren moeten nog besluiten nemen’', aldus de woordvoerster.

  1. Bestuurder van bij woningoverval in Tilburg gestolen auto bekend bij politie: ‘Meld jezelf’
    Update

    Bestuurder van bij woningover­val in Tilburg gestolen auto bekend bij politie: ‘Meld jezelf’

    TILBURG - De politie weet wie er achter het stuur zat van de auto die werd gestolen bij de woningoverval aan de Baden Powelllaan. Dat meldt een woordvoerder aan het Brabants Dagblad. De woning aan de Tilburgse straat werd in de nacht van dinsdag op woensdag overvallen door twee gemaskerde mannen. Zij vluchtten in een voertuig, dat later zwaar beschadigd werd teruggevonden in Oisterwijk.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.

poll

Is Willem II ondanks het vertrek van topschutter Fran Sol nog steeds favoriet voor de derbyzege?

Is Willem II ondanks het vertrek van topschutter Fran Sol nog steeds favoriet voor de derbyzege?

  • Ja (70%)
  • Nee (30%)
949 stemmen