Volledig scherm
Ongeluk op N269 bij Esbeek. © De Kort Media / Toby de Kort

Drie auto's botsen op N269 bij Esbeek

ESBEEK - Drie voertuigen zijn dinsdagochtend betrokken geraakt bij een ongeluk op de N269 bij Esbeek. Niemand raakte daarbij ernstig gewond.

De bestuurder van een tankwagen reed op de N269 toen hij tegen een personenauto voor hem reed. Die klapte vervolgens door en kwam tegen de achterkant van een bestelbusje terecht. Een ambulance kwam ter plaatse, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Wel is de bestuurster van de personenauto nagekeken door ambulancepersoneel.

Een rijbaan werd tijdelijk afgesloten voor de hulpdiensten. De personenauto wordt getakeld. 

  1. Voorwaardelijke celstraf voor relschopper Willem II, taakstraffen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voetbal’
    PREMIUM
    Update

    Voorwaarde­lij­ke celstraf voor relschop­per Willem II, taakstraf­fen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voet­bal’

    BREDA/TILBURG - Een Willem II-supporter krijgt twee maanden voorwaardelijke celstraf voor de zware rellen vorig jaar bij de derby NAC-Willem II. De Tilburger stookte volgens de politierechter in Breda andere supporters op en beledigde een agent. Vijf andere Willem II’ers krijgen een werkstraf, variërend van 150 tot 200 uur.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.