Drie jonge daders (12 tot 14 jaar) plegen overval op V.O.F. Snackbar aan Paletplein in Tilburg

VideoTILBURG - Drie jonge jongens hebben zondagavond kort voor 21.00 uur een overval gepleegd op snackbar V.O.F. aan het Paletplein in Tilburg. Mogelijk hebben ze daar wapens bij gebruikt.

De daders zijn er meteen na de overval vandoor gegaan. De politie is dringend naar ze op zoek en heeft een Burgernetmelding uit laten gaan. Een groot onderzoek is gaande.

Er zou niemand gewond zijn geraakt bij de overval. Of er iets is buitgemaakt is niet bekend.

Het zou gaan om drie hele jonge daders van ongeveer 12 tot 14 jaar oud. De politie waarschuwt in de Burgernetmelding om de daders vooral niet zelf te benaderen omdat ze mogelijk gewapend zijn. 

Volledig scherm
Overval Tilburg Paletplein © Persburo BMS / Jack Brekelmans
  1. Weg van het Vrijthof in Maastricht, op naar de Vrijthof in Hilvarenbeek: 540 mountainbikers zijn onderweg

    Weg van het Vrijthof in Maastricht, op naar de Vrijthof in Hilvaren­beek: 540 mountainbi­kers zijn onderweg

    MAASTRICHT- Het Vrijthof in Maastricht loopt leeg, de Vrijthof in Hilvarenbeek ligt er nog verlaten bij. De KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge is zaterdagochtend van start gegaan. Een groep van 540 mountainbikers uit voornamelijk Midden-Brabant heeft 150 kilometer voor de boeg, waarvan een aanzienlijk deel door België. Rond 14 uur wordt de snelste uit het peloton op de Vrijthof in Hilvarenbeek verwacht. Een dikke zoen van Patty Pitt zal de beloning zijn.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.