Volledig scherm
Een automobilist die slingerend door Tilburg reed is aangehouden op de Nieuwe Bosscheweg. Zijn rijbewijs is ingenomen. © Politieteam Tilburg-Centrum

Dronken automobilist slingert door Tilburg, beledigt agent en moet nog duizenden euro's aan boetes betalen

TILBURG - Een 28-jarige automobilist is sinds de nacht van vrijdag op zaterdag zijn rijbewijs kwijt. Hij werd aan de kant gezet omdat hij slingerend door Tilburg reed, bleek onder invloed van alcohol te zijn, weigerde een blaastest en beledigde de agenten die hem controleerden.

Daarnaast bleek de man, zonder vast woon- of verblijfadres, nog voor duizenden euro's aan bekeuringen open te hebben staan. Ook was zijn auto niet verzekerd, laat de politie weten. Dat werd allemaal ontdekt toen hij aan de kant werd gezet op de Nieuwe Bosscheweg. De bestuurder is aangehouden en ingesloten op het politiebureau. Er wordt een proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

De auto is afgesleept en ter beschikking gesteld aan het CJIB.

  1. Komt het nog goed met Hudson's Bay in Tilburg en Den Bosch?
    PREMIUM

    Komt het nog goed met Hudson's Bay in Tilburg en Den Bosch?

    Bij de warenhuizen van Hudson's Bay is het business as usual. Tenminste, dat zegt woordvoerder Janneke Dijkstra. Volgens haar is nog helemaal niet bekend welke maatregelen de directie neemt om de negatieve spiraal te doorbreken. Uit interne stukken blijkt dat dat dertien warenhuizen in Nederland dit jaar meer dan 80 miljoen euro verlies draaien. Bij vakbond CNV zijn inmiddels de eerste berichten van verontruste medewerkers binnengekomen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.

poll

Jordens Peters verdient per direct een plaats in de basisopstelling van Willem II

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
408 stemmen