Volledig scherm
Bovenaanzicht van Resort Kaatsheuvel © EuroParcs

Droomgaard wordt ‘Resort Kaatsheuvel’, officiële verkoop huisjes start eind februari

KAATSHEUVEL - Resort Kaatsheuvel. Dat is de naam die EuroParcs heeft gegeven aan het vakantiepark dat jarenlang bekend stond als Droomgaard. Het Apeldoornse bedrijf laat weten dat de officiële verkoop van huisjes op het vakantiepark eind februari van start zal gaan, net iets meer dan vijf maanden na de overname.

Begin oktober 2019 werd de deal beklonken. EuroParcs nam Droomgaard over van de Oostappen Groep. Daarbij werd uitgesproken dat het Apeldoornse bedrijf in de winter al aan de slag wou met de aanpak van het park. ,,Vanaf 1 juli zouden dan de eerste zestig accommodaties verhuurd kunnen worden", werd toen aangegeven.

Dinsdag laat het bedrijf door middel van een persbericht weten dat opening van het luxe vakantiepark nabij is. ,,Bestaande relaties en eigenaren krijgen nu al de kans om een plek te bemachtigen op Resort Kaatsheuvel. De officiële start verkoop voor het grote publiek begint eind februari ”, verklaard Wouter Vos van het familiebedrijf.

Die verkoop begint dus binnen een half jaar na aanschaf van het park. ,,Er is hard gewerkt”, aldus Wim en Wouter Vos namens EuroParcs. ,,Wij hebben fors geïnvesteerd in de centrumvoorzieningen en op een deel van de eerste fase staan al recreatiewoningen.”

EuroParcs zet in op huisje ‘met een hoge mate van comfort'. ,,Want dát wil de consument anno nu: Hetzelfde comfort op vakantie ervaren als in de eigen woning.”

  1. Respect voor het besluit van Bert Schellekens tijdens afscheid van de raad

    Respect voor het besluit van Bert Schelle­kens tijdens afscheid van de raad

    GOIRLE - Als een ‘Alice in Wonderland’ had Bert Schellekens zijn eerste tijd als wethouder in Goirle ervaren. Na 1 jaar en negen maanden moest hij toegeven niet in dat land thuis te horen. ,,Al je enthousiasme ten spijt", zo zwaaide burgemeester Mark van Stappershoef Schellekens dinsdagavond uit. Schellekens zelf keek toch in tevredenheid terug. ,,Hoewel ik er wel verschrikkelijk van baal dit besluit te moeten nemen.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.