Drugslab aangetroffen op woonwagenkamp aan Rugdijk, Tilburg
Volledig scherm
Drugslab aangetroffen op woonwagenkamp aan Rugdijk, Tilburg © De Kort Media/Toby de Kort

Drugslabs Rugdijk Tilburg ontdekt door chemische lucht, tweede verdachte nog altijd spoorloos

TILBURG - De twee drugslabs die gisteren werden gevonden op een woonwagenkamp aan de Rugdijk in Tilburg, werden ontdekt door een chemische lucht in de buurt. Dat meldt de politie woensdagochtend. Eén betrokkene verstopte zich in de bosjes, maar werd opgepakt. Een tweede verdachte vluchtte, en is nog altijd spoorloos. 

 1. Gigantische operatie ETZ: nieuwbouw voor alle spoedzorg, verpleegbedden en grote parkeergarage
  PREMIUM
  Video

  Giganti­sche operatie ETZ: nieuwbouw voor alle spoedzorg, verpleeg­bed­den en grote parkeerga­ra­ge

  TILBURG - Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg staat aan de vooravond van een enorme uitbreiding. Het gaat zijn spoedzorg concentreren in een nieuwbouw bij locatie ETZ Elisabeth. Ook alle verpleegafdelingen - waar patiënten overnachten - komen op deze plek, evenals een nieuwe parkeergarage. De bouw start in 2022, ingebruikname is in 2025. Het is de opmaat naar een volledig nieuw ziekenhuis.
 2. Gezocht: Brabantse boeren voor commerciële hennepteelt. Vee eruit, wiet erin!
  PREMIUM

  Gezocht: Brabantse boeren voor commer­ciële hennep­teelt. Vee eruit, wiet erin!

  TILBURG - ‘Vee eruit, wietplanten erin’. Het zal Zjef Naaijkens niet zijn die de actuele problematiek van Brabantse boeren creatief koppelt aan commerciële hennepteelt. Hij, ooit boegbeeld van muziekgroep De Veulpoepers, speelt immers graag de rol van nar. Maar Naaijkens meent het serieus: hij wil landelijk als wietkweker aan de bak. In de rol van aanvoerder van een ouderwetse boerencoöperatie.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.