Druiventros zet inboedel Herman den Blijker op Marktplaats

videoBERKEL-ENSCHOT - Ze waren er klaar mee. Sinds dinsdag staat het interieur te koop op Marktplaats, dat tv-kok Herman den Blijker en zijn compaan meneer Reimers inrichtten in het televisieprogramma Herrie in De Druiventros.

,,Nee, biedingen heb ik nog niet gehad", vertelt Rob Zoontjens van De Druiventros. De advertentie met de de tafels, stoelen, kasten en wandpanelen is al zo'n 1500 keer bekeken. ,,Wel heeft er al iemand gemaild dat hij wel wil ruilen: hij het oude meubilair en wij nieuw."

In de serie Herrie in De Druiventros die eind vorig jaar bij RTL4 op tv was, werd een zaal van De Druiventros door Den Blijker en Reimers ingericht als pop-up restaurant met meubilair uit een kringloopwinkel. ,,Het heeft heel goed gelopen en we zaten regelmatig vol", vertelt Zoontjens. ,,Maar we bleken de ruimte ook vaak nodig te hebben voor partijen en even in- en uitruimen was er niet bij. En de laatste weken liep het ook niet meer zo hard. Vandaar dat Janny en ik vanochtend besloten hebben de hele inboedel op marktplaats te zetten." 

'Onze spullen'

Den Blijker persoonlijk hebben ze niet geïnformeerd over de verkoop, wel hebben ze het gemeld bij RTL4. ,,Maar daar hebben we tot op heden niks van gehoord. Bovendien zijn het onze spullen" aldus Zoontjens.

Voor een vervolg op de serie, waar tot voor kort nog sprake van was, zou het sowieso niet nodig zijn. ,,Nee, als we al een vervolg zouden doen had dat betrekking op het restaurant en de hotelkamers. Maar helaas liepen onze plannen en hun ideeën niet helemaal samen, dus een vervolg zit er nu even niet in."

Volledig scherm
© Screenshot Marktplaats
Volledig scherm
Rob Zoontjens van De Druiventros verkoop het interieur van zijn pop-up restaurant Au Raisin © Rudolf Robben
Volledig scherm
Interieur pop-up restaurant Au Raisin in De Druiventros staat te koop © Rudolf Robben
Volledig scherm
Tafels, stoelen: het interieur pop-up restaurant Au Raisin in De Druiventros staat te koop © Rudolf Robben
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Respect voor het besluit van Bert Schellekens tijdens afscheid van de raad

    Respect voor het besluit van Bert Schelle­kens tijdens afscheid van de raad

    GOIRLE - Als een ‘Alice in Wonderland’ had Bert Schellekens zijn eerste tijd als wethouder in Goirle ervaren. Na 1 jaar en negen maanden moest hij toegeven niet in dat land thuis te horen. ,,Al je enthousiasme ten spijt", zo zwaaide burgemeester Mark van Stappershoef Schellekens dinsdagavond uit. Schellekens zelf keek toch in tevredenheid terug. ,,Hoewel ik er wel verschrikkelijk van baal dit besluit te moeten nemen.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.