Brouwer Sjef Groothuis overhandigt harmonievoorzitter Joop Bisselink (rechts) de eerste fles Hornse Heerlykheid. Vanaf links Leonie, Theo en Koen van Beijnen met naast hen Eric Mighelsen van De 3 Horne.
Volledig scherm
PREMIUM
Brouwer Sjef Groothuis overhandigt harmonievoorzitter Joop Bisselink (rechts) de eerste fles Hornse Heerlykheid. Vanaf links Leonie, Theo en Koen van Beijnen met naast hen Eric Mighelsen van De 3 Horne. © Leo Bisselink

Eerste flessen Hornse Heerlijkheid geschonken aan Harmonie Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - In de brouwerij van De 3 Horne in Kaatsheuvel is zaterdag officieel het nieuwe ‘wijnbier’ van de brouwerij gedoopt tot de quadrupel Hornse Heerlijkheid. Tegelijk werd het eerste bier officieel overgedragen aan de Koninklijk Erkende Harmonie Kaatsheuvel.

  1. Politie neemt kostbare goederen en wapens in beslag in drugsketelzaak, OM verkreeg bewijs via ‘afluisteroperatie’
    VIDEO

    Politie neemt kostbare goederen en wapens in beslag in Tilburgse drugsketel­zaak, OM verkreeg bewijs via ‘afluister­o­pe­ra­tie’

    TILBURG/DEN BOSCH - Politie en Justitie hebben 6 verdachten aangehouden in een grootschalig onderzoek naar het vervaardigen en leveren van zogeheten 'drugsketels’. Deze drugsketels worden gebruikt voor het produceren van onder meer XTC, crystal meth en in cocaïnewasserijen. Onder de verdachten bevinden zich 4 Tilburgers en één persoon uit Den Bosch. Daarnaast werden diverse kostbare goederen en wapens in beslag genomen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.