Fijne bankjes - niet van die betonnen exemplaren - en volwassen bomen. ,,Ik hoop dat ze bij het Frederikhof ook zo te werk gaan", zegt Stefan van Aarle.
Volledig scherm
PREMIUM
Fijne bankjes - niet van die betonnen exemplaren - en volwassen bomen. ,,Ik hoop dat ze bij het Frederikhof ook zo te werk gaan", zegt Stefan van Aarle. © Jan van Eijndhoven

Eerste ‘parkje op zakformaat’ in Tilburgse stadshart valt in de smaak: ‘Hartstikke leuk geworden’

TILBURG - Een flink aantal nieuwe bomen, zowaar niet in bakken maar in de grond. Uit een muur klatert water, verderop relaxen op deze zomerse middag mensen op de bankjes. Het nieuwe pleintje op het Stadhuisplein - ‘het pleintje bij de Primark’ - wordt gewaardeerd. ,,Het waren treurige, betonnen vierkante meters.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.