BD
Volledig scherm
PREMIUM
© BD

Eigenlijk wil niemand het. En tóch dreigt het er te komen

TILBURG - Eigenlijk wil niemand het. De gemeente niet, de omwonenden niet, zelfs de projectontwikkelaar zit er niet op te wachten. En toch dreigt het er te komen. Een nieuw distributiecentrum op het oude HaCas-terrein. Tussen Kempenbaan en Koningshoeven. De bouwvergunning is inmiddels verleend. Voor een draak van een stadsentree. Want wie wil er nu een doos als voordeur?

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Juridisch wapengekletter rond bouw van distributiecentrum langs stadsentree Tilburg
  PREMIUM

  Juridisch wapenge­klet­ter rond bouw van distribu­tie­cen­trum langs stadsen­tree Tilburg

  TILBURG - De gemeente Tilburg wil de komst van een groot distributiecentrum aan de rand van de stad tegenhouden. Begin deze maand wist de gemeente in een verrassende zet nog tijd te winnen door de provincie via een wet een stem te geven over de effecten op de natuur. Maar ontwikkelaar Somerset slaat terug met weer een andere truc. Vijf vragen voor wie inmiddels de draad kwijt is in het juridisch steekspel met hoge inzet.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.