Een deel van het gebied waar Enschotse Tuinen wordt gebouwd. Op dit stuk komen circa 105 woningen van de deelprojecten Bloemenhof en Dorpsgaarde. Links (nu nog onder hoogspanningsdraden) is een brede wateropvangstrook gepland.  Linksboven loopt de Burgemeester Bechtweg.
Volledig scherm
Een deel van het gebied waar Enschotse Tuinen wordt gebouwd. Op dit stuk komen circa 105 woningen van de deelprojecten Bloemenhof en Dorpsgaarde. Links (nu nog onder hoogspanningsdraden) is een brede wateropvangstrook gepland. Linksboven loopt de Burgemeester Bechtweg. © Nuvastgoed

Enschotse Tuinen: laatste deel bouwexplosie in Berkel-Enschot gaat snel van start

BERKEL-ENSCHOT - Roozen Van Hoppe is de eerste. In september of oktober brengt de projectontwikkelaar in Berkel-Enschot nabij de Burgemeester Bechtweg vijftien vrije bouwkavels op de markt. Dat is min of meer het startsein voor de verkoop van het gebied Enschotse Tuinen.

  1. Burgemeesters slaan alarm over drugsindustrie: ‘Aanpak georganiseerde misdaad faalt’
    PREMIUM

    Burgemees­ters slaan alarm over drugsindu­strie: ‘Aanpak georgani­seer­de misdaad faalt’

    TILBURG - Een groep burgemeesters slaat alarm over de ‘falende aanpak’ van de georganiseerde misdaad in Nederland. In een gezamenlijk manifest pleiten de burgemeesters, onder wie Theo Weterings (Tilburg) en Paul Depla (Breda), onder meer voor het legaliseren van softdrugs en extra geld voor politie en justitie, waardoor drugscriminelen steviger en efficiënter kunnen worden aangepakt.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.