Een zwemverbod in de Piushaven en tropische dagen: de combinatie werkt niet echt. Een deel afsluiten als zwembad dan maar? Het idee voor een proef in de haven is van de baan.
Volledig scherm
PREMIUM
Een zwemverbod in de Piushaven en tropische dagen: de combinatie werkt niet echt. Een deel afsluiten als zwembad dan maar? Het idee voor een proef in de haven is van de baan. © Jan van Eijndhoven

Er komt geen zwembad in de Piushaven, gemeente gaat andere zwemlocaties onderzoeken

TILBURG - Er komt geen zwembad in de Piushaven. Er zitten teveel haken en ogen aan, laat het Tilburgse college van B en W vandaag weten. Wel worden andere locaties - onder meer het Wijckermeer en Noorderplas - onderzocht om te kijken of er daar in de toekomst gezwommen kan worden. ,,We missen echt een plek rond de stad om te zwemmen.”

 1. Cees plakt de grafsteen van opa en oma over die van zijn oom. ‘Straf heeft geen zin, hij moet worden opgenomen’
  PREMIUM

  Cees plakt de grafsteen van opa en oma over die van zijn oom. ‘Straf heeft geen zin, hij moet worden opgenomen’

  DIESSEN - Hij had de grafplaat van zijn eigen opa en oma op de steen van een ander geplakt op de begraafplaats in Diessen. ,,Ik ben het er niet mee eens dat die steen is weggehaald, ik vind het oneerlijk voor opa en oma. Dan worden die vergeten", had hij in een politieverhoor gezegd. Cees V. was niet bij de politierechter in Breda om dat verder toe te lichten. ,,Hij weigert alles, Cees ziet zelf niet in dat hij hulp nodig heeft.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

 1. Brand in bos Drunen: mogelijke daders gespot tijdens wegrennen
  Play

  Brand in bos Drunen: mogelijke daders gespot tijdens wegrennen

 2. Leerlingen snuffelen aan het vak van rioolservicemonteur
  Play

  Leerlingen snuffelen aan het vak van rioolservi­ce­mon­teur

Tilburg e.o.