De renovatie van het dak van het Schuttershof moet half november klaar zijn. Begin volgend jaar moeten de zonnepanelen in werking zijn voor de nieuwe samenwijsaccommodatie in het kerkgebouw.
Volledig scherm
De renovatie van het dak van het Schuttershof moet half november klaar zijn. Begin volgend jaar moeten de zonnepanelen in werking zijn voor de nieuwe samenwijsaccommodatie in het kerkgebouw. © Beeld Werkt

Esbeek knapt dorphuis op, ‘Er zit energie in het Schuttershof’

ESBEEK - Als ze in Esbeek ergens de schouders onder zetten, dan komt het ook voor elkaar. Laatste wapenfeit: de renovatie en verduurzaming van het eigen dorpshuis het Schuttershof, dat door de inwoners zelf gefinancierd wordt door de aankoop van certificaten.

  1. Kaatsheuvelnaar die vrouw vijf keer stak hoort 36 maanden cel tegen zich eisen
    PREMIUM

    Kaatsheu­vel­naar die vrouw vijf keer stak hoort 36 maanden cel tegen zich eisen

    KAATSHEUVEL/BREDA - ,,Ik heb tijdens mijn huwelijk alles gedaan om het zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik heb alles gedaan wat je wilde zodat er geen ruzie zou ontstaan tijdens ons huwelijk.’' En toch ontstond er zo’n ruzie dat Sami G. uit Kaatsheuvel uiteindelijk besloot zijn vrouw, die wilde scheiden, neer te steken. Tegen G. is vrijdag bij de rechtbank in Breda 36 maanden cel geëist, waarvan 6 voorwaardelijk.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.