Tesla-fabriek in Tilburg
Volledig scherm
Tesla-fabriek in Tilburg © copyright Marc Bolsius

‘Europese Gigafactory Tesla niet naar Tilburg’

Maker van elektrische auto’s Tesla lijkt zijn eerste Europese Gigafactory in het noordwesten van Duitsland te willen bouwen en dus niet in Tilburg. De autobouwer zou interesse hebben om die fabriek neer te zetten in Emden in de deelstaat Nedersaksen, meldt de Duitse krant Nordwest Zeitung. 

 1. ‘Automobilist veroorzaakte dodelijk ongeluk op A58 doordat hij met zijn telefoon bezig was’
  PREMIUM

  ‘Automobi­list veroorzaak­te dodelijk ongeluk op A58 doordat hij met zijn telefoon bezig was’

  BREDA/GILZE - Een dramatisch ongeval met drie auto’s op de A58 bij Gilze zou mede veroorzaakt zijn doordat de bestuurder van een camper met zijn telefoon bezig was. Een 48-jarige man uit Roermond kwam daarbij om het leven. Officier van justitie Mark de Graaf vindt dat de verdachte, een 49-jarige inwoner van het Limburgse Herten, aanmerkelijk onvoorzichtig danwel onoplettend heeft gereden.
 2. Politie neemt kostbare goederen en wapens in beslag in drugsketelzaak, OM verkreeg bewijs via ‘afluisteroperatie’
  VIDEO

  Politie neemt kostbare goederen en wapens in beslag in Tilburgse drugsketel­zaak, OM verkreeg bewijs via ‘afluister­o­pe­ra­tie’

  TILBURG/DEN BOSCH - Politie en Justitie hebben 6 verdachten aangehouden in een grootschalig onderzoek naar het vervaardigen en leveren van zogeheten 'drugsketels’. Deze drugsketels worden gebruikt voor het produceren van onder meer XTC, crystal meth en in cocaïnewasserijen. Onder de verdachten bevinden zich 4 Tilburgers en één persoon uit Den Bosch. Daarnaast werden diverse kostbare goederen en wapens in beslag genomen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.