Jo-Anne kletst bij met Hidde (r) en Juliet (l) die al een tijdje niet meer naar de BSO mogen komen. De BSO is alleen open voor kinderen van ouders met urgente beroepen.
Volledig scherm
Jo-Anne kletst bij met Hidde (r) en Juliet (l) die al een tijdje niet meer naar de BSO mogen komen. De BSO is alleen open voor kinderen van ouders met urgente beroepen. © Pix4Profs / Jules van Iperen

Even hoi zeggen in de drive-thru: ‘Ik mis de juf en de gezelligheid’

BERKEL-ENSCHOT - Als je al weken niet meer op de BSO mag komen omdat je ouders geen urgent beroep hebben, dan ga je iedereen toch missen. Dus was er in Berkel-Enschot een drive-thru. Zij mochten op de fiets of met hun ouders in de auto langskomen voor een verrassing.

 1. Tiwos mag Tilburgse huurder niet uit woning zetten na ‘geweldsexplosie’ in nieuwjaarsnacht
  PREMIUM

  Tiwos mag Tilburgse huurder niet uit woning zetten na ‘geweldsex­plo­sie’ in nieuwjaars­nacht

  TILBURG - De huurder van een woning aan de Matterhornstraat in Tilburg mag niet uit zijn huis worden gezet. Tiwos eiste dat na een ‘geweldsexplosie’ afgelopen jaarwisseling, waarbij volgens de woningcorporatie iemand bijna werd doodgeslagen. De rechter vindt echter dat de verklaringen van beide betrokken families dermate uiteenlopen dat onvoldoende duidelijk is geworden wat er precies is voorgevallen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

 1. Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen
  Play

  Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen

 2. Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'
  Play

  Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'

Tilburg e.o.