De gemeente Oisterwijk verplaatste dit bord bij een invalidenparkeerplaats naast het eigen kantoor, op de hoek van De Lind en de De Balbian Versterlaan.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeente Oisterwijk verplaatste dit bord bij een invalidenparkeerplaats naast het eigen kantoor, op de hoek van De Lind en de De Balbian Versterlaan. © Facebook René Kox jr.

Excuses van Oisterwijk voor parkeerboete op snel opgeheven invalidenplek

OISTERWIJK - Een parkeerwachter in Oisterwijk moet al te ijverig bezig zijn geweest. De boete van 400 euro die de functionaris uitschreef wegens ‘parkeren op een gehandicaptenparkeerplaats zonder parkeerkaart’, is woensdag door de gemeente weer ingetrokken.

  1. Voorpublicatie jubileumboek: Willem II had in 1955 Europa in gekund...
    PREMIUM

    Voorpubli­ca­tie jubileum­boek: Willem II had in 1955 Europa in gekund...

    Willem II werd in 1955 landskampioen en in dat jaar beleefde de Europa Cup zijn geboorte. Groot was de verontwaardiging in Tilburg toen niet Willem II, maar Holland Sport werd uitverkoren voor deelname. Uiteindelijk mochten de Tricolores tóch Europa in, maar gingen ze niet... Waarom is te lezen in deze voorpublicatie uit het jubileumboek ‘Willem II, een beeld van een club’, geschreven door Matty Verkamman, Henk Mees en Frans van den Nieuwenhof.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.