De gemeente Oisterwijk verplaatste dit bord bij een invalidenparkeerplaats naast het eigen kantoor, op de hoek van De Lind en de De Balbian Versterlaan.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeente Oisterwijk verplaatste dit bord bij een invalidenparkeerplaats naast het eigen kantoor, op de hoek van De Lind en de De Balbian Versterlaan. © Facebook René Kox jr.

Excuses van Oisterwijk voor parkeerboete op snel opgeheven invalidenplek

OISTERWIJK - Een parkeerwachter in Oisterwijk moet al te ijverig bezig zijn geweest. De boete van 400 euro die de functionaris uitschreef wegens ‘parkeren op een gehandicaptenparkeerplaats zonder parkeerkaart’, is woensdag door de gemeente weer ingetrokken.

  1. Van Tilburg naar Thailand: de nieuwe RTL-correspondent Thom Schelstraete (30) wil ons een Azië tonen zonder de bekende clichés
    PREMIUM
    INTERVIEW

    Van Tilburg naar Thailand: de nieuwe RTL-correspon­dent Thom Schelstrae­te (30) wil ons een Azië tonen zonder de bekende clichés

    UTRECHT/TILBURG – Hij had vorige maand zijn koffer nog niet uitgepakt of hij stond al verslag te doen van twee grote rampen. Als nieuwe RTL-correspondent in Zuidoost-Azië werd Thom Schelstraete (30) direct in het diepe gegooid. De komende jaren wil de Tilburger de clichés over de regio doorprikken. Als het even kan met menselijke verhalen en iets minder dood en verderf.

In samenwerking met indebuurt Tilburg