ThinkStock / Getty Images
Volledig scherm
© ThinkStock / Getty Images

Fietser smakt tegen grond in Hilvarenbeek, boete 500 euro voor automobilist

HILVARENBEEK - Vijfhonderd euro boete heeft de rechtbank in Breda opgelegd aan een 36-jarige man uit Waalwijk die in Hilvarenbeek een ongeval veroorzaakte waarbij een fietser op het asfalt belandde.

 1. Zorgen over begroting van Hilvarenbeek én over vervuilde geluidswal bij Doelakkers
  PREMIUM

  Zorgen over begroting van Hilvaren­beek én over vervuilde geluidswal bij Doelakkers

  HILVARENBEEK - Een voorjaarsnota om depressief van te worden, Hilvarenbeek stevent af op een faillissement en de bodem van de schatkist is in zicht. Er zijn grote zorgen over de financiële positie van de gemeente Hilvarenbeek, zo werd dinsdagavond duidelijk in een commissievergadering. ,,Als we geen goede afspraken kunnen maken met een nieuw kabinet, dan moeten we taken teruggeven of opschorten", stelt burgemeester Evert Weys voor.
 2. Na succesvolle pilot van Tilburgse Finder flaneren vrijgezellen met felgroene speldjes door het hele land

  Na succesvol­le pilot van Tilburgse Finder flaneren vrijgezel­len met felgroene speldjes door het hele land

  TILBURG - Finder, het Tilburgse antwoord op Tinder, gaat landelijk verkooppunten opzetten. Na een succesvolle pilot in de stad raast de groene pin nu door heel Nederland. Opspelden en offline aan de sjans; dat is het idee. De speld laat aan de wijde wereld zien dat je single bent. Finder is een tegenreactie op alle datingsapps die er tegenwoordig zijn: ,,Kijken is het nieuwe swipen.’’

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.