Om 21.30 uur is het al lekker druk aan de Korte Heuvel. ,,Het positiefste is dat mensen bereid zijn om heel vroeg de kroeg in te gaan.”
Volledig scherm
PREMIUM
Om 21.30 uur is het al lekker druk aan de Korte Heuvel. ,,Het positiefste is dat mensen bereid zijn om heel vroeg de kroeg in te gaan.” © Jan van Eijndhoven

Fijnere katers, frisser uit bed: kan het vroege stappen in Tilburg blijven? ‘Een megatoffe droom, maar...’

TILBURG - Noodgedwongen duren de stapnachten in Tilburg nu tot middernacht. Katertechnisch een zegen voor de oudere stapper, kroegbazen vinden het wel relaxed zo (‘al mag het iets later’), net als de politie. Erin houden dan maar? Niet iedereen heeft behoefte aan een ‘kinderbedtijd’. En poppodium 013-directeur Frens Frijns breekt een lans voor ‘de magie van de nacht’.  

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.