Volledig scherm
De betrokken auto's van het ongeluk op de A58 worden weggesleept. © Jack Brekelmans

File op A58 tussen Eindhoven en Tilburg weer vrij, advies om om te rijden vervalt

updateMOERGESTEL - Een ongeluk zorgde dinsdagmiddag voor een lange file op de A58 van Eindhoven naar Tilburg. Rond 17.00 uur was de vertraging meer dan een uur, zo meldde de ANWB. Een halfuur later was de weg weer vrij. 

Bij het ongeluk vielen geen gewonden. Voor de zekerheid werd wel een ambulance opgeroepen. De twee betrokken auto's zijn weggesleept. 

De linkerrijstrook bij Moergestel was dicht, maar het verkeer reed ook op de andere banen behoorlijk langzaam. Volgens de verkeersdiensten kon het verkeer het beste omrijden via Den Bosch. Om 17.30 uur werd dat advies weer ingetrokken. 

  1. Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    TILBURG/BEGUR - De uitspraak van het Spaanse Hooggerechtshof leidde maandag tot hevige protesten in Spanje. Betogers hebben de wegen naar het Internationale vliegveld El Prat in Barcelona platgelegd en inmiddels zijn duizenden betogers onderweg naar het het Madrileense vliegveld Barajas-Adolfo Suárez om hetzelfde te doen. Boy Hulsteijn wilde na een reünie met zijn Brabantse familie aan de Costa Brava maandagavond terug naar Amsterdam, maar dit werd hem onmogelijk gemaakt. ,,We dachten dat het wel mee zou vallen, maar de hele pleuris is ontketend.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.