Volledig scherm
De betrokken auto's van het ongeluk op de A58 worden weggesleept. © Jack Brekelmans

File op A58 tussen Eindhoven en Tilburg weer vrij, advies om om te rijden vervalt

updateMOERGESTEL - Een ongeluk zorgde dinsdagmiddag voor een lange file op de A58 van Eindhoven naar Tilburg. Rond 17.00 uur was de vertraging meer dan een uur, zo meldde de ANWB. Een halfuur later was de weg weer vrij. 

Bij het ongeluk vielen geen gewonden. Voor de zekerheid werd wel een ambulance opgeroepen. De twee betrokken auto's zijn weggesleept. 

De linkerrijstrook bij Moergestel was dicht, maar het verkeer reed ook op de andere banen behoorlijk langzaam. Volgens de verkeersdiensten kon het verkeer het beste omrijden via Den Bosch. Om 17.30 uur werd dat advies weer ingetrokken. 

  1. Mogelijk oplossing voor stapels kunstgras bij Tuf Recycling in Dongen, bedrijf werd bedreigd voor verwoestende brand
    PREMIUM

    Mogelijk oplossing voor stapels kunstgras bij Tuf Recycling in Dongen, bedrijf werd bedreigd voor verwoesten­de brand

    DONGEN - Tuf Recycling werd voor de verwoestende brand in oktober vorig jaar meerdere keren bedreigd. Dat blijkt uit informatie die de politie maandagavond naar buiten heeft gebracht. Het Rotterdamse Advanced Sports Installations & Recycling (ASIE) is inmiddels in beeld om de problemen bij de omstreden Dongense kunstgrasverwerker op te lossen. De gemeente Dongen staat in principe welwillend tegenover dit voornemen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.