Volledig scherm
Johnny de Mol maakt kennis met het G-damesteam van SVG. Tussen de cameramensen in staat aanvoerster Suzanne van den Einden. © Beeld Werkt

G-dames SVG krijgen hulp van Johnny de Mol

TILBURG - Ze zijn met acht speelsters, maar dat mogen er best vijf meer worden om het team compleet te maken. Dus schreef aanvoerster Suzanne van den Einden van SVG Vrouwen G1 een brief aan Johnny de Mol met een wens: ze kon nog wel wat hulp gebruiken.

In eigen persoon en begeleid door zijn cameraploeg van het televisieprogramma ‘Down met Johnny’ kwam hij dit woensdagmiddag bij wijze van verrassing zelf vertellen. ,,Ik was geraakt door jullie verhaal”, zei De Mol. SVG uit Tilburg-West is onlangs gestart met het eerste G-damesteam van Nederland. ,,Dit is een supermooi team, alleen moeten er nog wat meiden bij komen. Wij gaan jullie helpen.”

Hoe hij dat gaat doen en of het is gelukt? Dat wordt bekendgemaakt tijdens het komende seizoen van ‘Down met Johnny’, dat op 18 maart begint op SBS6. Het is nog niet bekend wanneer de aflevering met aanvoerster Suzanne en haar team wordt uitgezonden.  

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.