Volledig scherm
Johnny de Mol maakt kennis met het G-damesteam van SVG. Tussen de cameramensen in staat aanvoerster Suzanne van den Einden. © Beeld Werkt

G-dames SVG krijgen hulp van Johnny de Mol

TILBURG - Ze zijn met acht speelsters, maar dat mogen er best vijf meer worden om het team compleet te maken. Dus schreef aanvoerster Suzanne van den Einden van SVG Vrouwen G1 een brief aan Johnny de Mol met een wens: ze kon nog wel wat hulp gebruiken.

In eigen persoon en begeleid door zijn cameraploeg van het televisieprogramma ‘Down met Johnny’ kwam hij dit woensdagmiddag bij wijze van verrassing zelf vertellen. ,,Ik was geraakt door jullie verhaal”, zei De Mol. SVG uit Tilburg-West is onlangs gestart met het eerste G-damesteam van Nederland. ,,Dit is een supermooi team, alleen moeten er nog wat meiden bij komen. Wij gaan jullie helpen.”

Hoe hij dat gaat doen en of het is gelukt? Dat wordt bekendgemaakt tijdens het komende seizoen van ‘Down met Johnny’, dat op 18 maart begint op SBS6. Het is nog niet bekend wanneer de aflevering met aanvoerster Suzanne en haar team wordt uitgezonden.  

  1.  Alsof één schrikkelkind binnen de familie niet genoeg is: dubbelfeest voor Tilburgse zussen
    PREMIUM

    Alsof één schrikkel­kind binnen de familie niet genoeg is: dubbel­feest voor Tilburgse zussen

    TILBURG - De Tilburgse zussen Carla (56) en Marga (52) Ter Voort vieren vandaag samen hun 'schrikkelverjaardag'. ,,We vinden het zelf ook nog steeds bijzonder, zeker als we dan écht jarig zijn'', zegt Marga Ter Voort, die op 29 februari 1968 werd geboren. ,,Toen ik ouder werd kreeg ik pas echt in de gaten dat het toch wel een dingetje is'', vult haar vier jaar oudere zus Carla (van 29 februari 1964) aan. ,,Dan legden mensen uit dat ik in een bepaald jaar eigenlijk niet écht jarig was.''

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.