Volledig scherm
NS stock trein. © ADR

Geen treinen tussen Tilburg en Boxtel

TILBURG - Het treinverkeer tussen Tilburg en Boxtel is vrijdagochtend stilgelegd. Reizigers moeten rekening houden met extra reistijd.

Rond 11.00 uur vond bij station Oisterwijk een aanrijding met een persoon plaats. Volgens de NS moeten reizigers tot 14.00 uur rekening houden met vertraging.

Bekijk op de kaart hieronder live hoe lang de storing nog duurt. Klik op de rode lijn tussen Tilburg en Eindhoven en je krijgt real time de informatie van de site van de NS. Zie je geen rode lijn meer? Dan is de storing opgelost. 

  1. Poppodium 013 bestaat 20 jaar: twintig feiten op een rij
    Foto's+video

    Poppodium 013 bestaat 20 jaar: twintig feiten op een rij

    TILBURG - Precies twintig jaar geleden opende Poppodium 013 de deuren. Het grootste poppodium van Nederland en dat in hartje Tilburg. Voor die tijd was dat nog uniek, want het was het eerste nieuwe gebouw voor popmuziek in het stadscentrum en het zette een voorbeeld neer voor andere poppodia. Een nieuwbouwgolf aan professionele poppodia in andere delen van het land volgde. Maar weet je ook waar die cd's aan de buitenkant van het gebouw voor staan? En hoeveel mensen er na de heropening van 2015 nu in passen? Twintig feiten over 013 op een rij:

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.