Volledig scherm
Kassa, foto ter illustratie. © ANP

Geld uit kassa gestolen na vechtpartij in café De Vlinder in Tilburg: ‘Laffe daders’

TILBURG - Twee mannen hebben zaterdagavond laat na een handgemeen geld gestolen uit de kassa van café De Vlinder in Tilburg. Dat meldt de politie, die op zoek is naar de twee daders. Een man die in de keuken van de zaak aan de Piusstraat aan het werk was, werd bij de actie tegen de grond gegooid.

Dat gebeurde rond 22.00 uur. In eerste instantie liep een van de daders de keuken binnen. Hij voelde in de zakken van de man die daar aan het werk was. Die verzette zich. 

Pluk haar uit hoofd

De politie meldt: ,,Het draaide uit op een vechtpartij waarbij er een pluk haar uit het hoofd van de aangever werd getrokken. De aangever werd tegen de grond gegooid en de man graaide in de kassa. Hij nam daar een onbekend geldbedrag uit. Toen ging hij weg.”

Een handlanger stond al die tijd bij de bar. Volgens het slachtoffer, dat aangifte deed, was hij binnengekomen met een luchtballon vol lachgas. In eerste instantie leek het erop dat er geen buit was gemaakt. Dat is dus toch het geval. De politie heeft het signalement van de twee mannen gedeeld en spreekt van ‘laffe daders’.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.