Volledig scherm
PREMIUM
Het wapen (met demper) waarmee Freddy Janssen zich in mei 2015 van het leven zou hebben beroofd. Verdachte Jan B. uit Hulten werd veroordeeld voor het in stukken hakken en wegmaken van het lijk. © Niels Herijgens

Gemeentehuis Gilze en Rijen permanent bewaakt na vrijkomen Jan B.

RIJEN - Het gemeentehuis van Gilze en Rijen staat sinds maandag 20 mei onder permanente bewaking. Wapenhandelaar Jan B. uit Hulten kwam toen vrij. Gisteren werd B. gespot bij het gemeentehuis in Rijen en kwam ook de politie ter plaatse. 

Jan B. werd in 2017  tot één maand cel voorwaardelijk veroordeeld voor bedreiging van burgemeester Jan Boelhouwer, na een eis van 3 maanden. Sinds maandag is een particuliere bewakingsdienst ingehuurd. Gistermiddag werd Jan B. gezien toen hij urenlang demonstratief in het bushokje voor het gemeentehuis in Rijen zat. 

  1. Mogelijk oplossing voor stapels kunstgras bij Tuf Recycling in Dongen, bedrijf werd bedreigd voor verwoestende brand
    PREMIUM

    Mogelijk oplossing voor stapels kunstgras bij Tuf Recycling in Dongen, bedrijf werd bedreigd voor verwoesten­de brand

    DONGEN - Tuf Recycling werd voor de verwoestende brand in oktober vorig jaar meerdere keren bedreigd. Dat blijkt uit informatie die de politie maandagavond naar buiten heeft gebracht. Het Rotterdamse Advanced Sports Installations & Recycling (ASIE) is inmiddels in beeld om de problemen bij de omstreden Dongense kunstgrasverwerker op te lossen. De gemeente Dongen staat in principe welwillend tegenover dit voornemen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.