Volledig scherm
PREMIUM
Jaarlijkse goochelevenement van Oirschottenaar Leo Smetsers. © Dave Hendriks - Foto Meulenhof

Genieten van topgoochelaars in Oirschot: ‘Het is fantastisch’

OIRSCHOT - 200 mensen namen plaats in Leo Smetsers' Crazy Carousel en genoten zaterdag van de optredens van vijf internationale topgoochelaars. De aftrap werd gedaan door Erik Borgman, een Cirque du Soleil-jongleur die moeiteloos vijf voetballen in de lucht hield.

De bovenzaal in Hof van Solms staat vol met toeschouwers die vaak al voor de tweede of derde keer op dit spektakel afkomen. Zo ook Frank en Anja Michielsen uit Oirschot. "We kenden Leo van vroeger, van het goochelen op feestjes" vertelt Anja. Vorig jaar zijn ze voor het eerst komen kijken en ze besloten direct dit jaar wéér te gaan. "Het is fantastisch want je ziet op één avond vijf totaal verschillende optredens en ook de afsluiting van de avond door Leo zelf is geweldig.”

  1. Twee overvallen op horecazaken binnen 10 minuten tijd in Tilburg, vermoedelijk schot gelost
    VIDEO

    Twee overvallen op horecaza­ken binnen 10 minuten tijd in Tilburg, vermoede­lijk schot gelost

    TILBURG - In Tilburg zijn vrijdagavond even voor 21.30 uur binnen 10 minuten tijd twee overvallen gepleegd op horecagelegenheden. Chinees afhaalrestaurant Ho-Ho aan het Pieter Postplein en een cafetaria De Vriendschap aan de Goirkestraat zijn overvallen. Aan het Pieter Postplein zou een keer in de lucht zijn geschoten. Het is nog niet duidelijk of het om een of meerdere daders gaat. Dat meldt de politie.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.