Volledig scherm
PREMIUM
Jaarlijkse goochelevenement van Oirschottenaar Leo Smetsers. © Dave Hendriks - Foto Meulenhof

Genieten van topgoochelaars in Oirschot: ‘Het is fantastisch’

OIRSCHOT - 200 mensen namen plaats in Leo Smetsers' Crazy Carousel en genoten zaterdag van de optredens van vijf internationale topgoochelaars. De aftrap werd gedaan door Erik Borgman, een Cirque du Soleil-jongleur die moeiteloos vijf voetballen in de lucht hield.

De bovenzaal in Hof van Solms staat vol met toeschouwers die vaak al voor de tweede of derde keer op dit spektakel afkomen. Zo ook Frank en Anja Michielsen uit Oirschot. "We kenden Leo van vroeger, van het goochelen op feestjes" vertelt Anja. Vorig jaar zijn ze voor het eerst komen kijken en ze besloten direct dit jaar wéér te gaan. "Het is fantastisch want je ziet op één avond vijf totaal verschillende optredens en ook de afsluiting van de avond door Leo zelf is geweldig.”

  1. Ook concurrentie vol lof over de architecten  van de Tilburgse LocHal: ‘Mega indrukwekkend’
    PREMIUM

    Ook concurren­tie vol lof over de architec­ten van de Tilburgse LocHal: ‘Mega indrukwek­kend’

    TILBURG - Het kost de Tilburgse architect Jacq de Brouwer geen moeite zijn lof voor de LocHal onder woorden te brengen. Het Brabants Dagblad vroeg hem om zijn oordeel. Aan superlatieven geen gebrek: ,,Dit is mega indrukwekkend. De hal is een overdekt stadsplein, een industriële kathedraal, een icoon in de stad. Met het station en de Polygonale Hal hoor de LocHal tot de Bella Donna’s in de Spoorzone.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.

poll

Is Willem II ondanks het vertrek van topschutter Fran Sol nog steeds favoriet voor de derbyzege?

Is Willem II ondanks het vertrek van topschutter Fran Sol nog steeds favoriet voor de derbyzege?

  • Ja (66%)
  • Nee (34%)
3183 stemmen