Volledig scherm
Dodelijk ongeval aan Kloosterstraat Loon op Zand. © FPMB / Erik Haverhals

Getuige dodelijk ongeval Loon op Zand meldt zich, betrokken auto nog niet gevonden

LOON OP ZAND - Bij de politie heeft zich een nieuwe getuige gemeld van het dodelijk ongeval dat vrijdagochtend plaatsvond op de Kloosterstraat. Een nog onbekend voertuig dat betrokken moet zijn geweest bij de aanrijding is nog niet gevonden.

Bij het ongeval ter hoogte van Natuurpoort van Loon kwam een persoon om het leven. Hoewel de exacte toedracht van het ongeval nog onduidelijk is, gaat de politie uit van een zelfdoding. Het slachtoffer zou kort voordat hij zich liet aanrijden verward gedrag hebben vertoond, zo bleek uit getuigenverklaringen.

Strafbaar feit

De politie is dus nog op zoek naar het voertuig dat bij de aanrijding betrokken was. Aanvankelijk dacht de politie dat het slachtoffer met een andere auto in aanraking was gekomen. De bestuurster van deze auto was dermate geëmotioneerd dat zij niet met zekerheid kon zeggen wat er gebeurd was. Uit forensisch onderzoek bleek deze auto het slachtoffer niet geraakt te hebben.

Het voertuig dat het slachtoffer wel heeft geraakt, is dus doorgereden en nog niet gevonden. Hoewel het om een zelfdoding ging, is het doorrijden na een ongeval een strafbaar feit.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.