De locatie ETZ Elisabeth wordt aan de achterzijde van het ziekenhuis uitgebreid met een 'Acuut blok' voor alle spoedzorg, een beddenhuis en een parkeergarage. Deze illustratie toont de plek waar gebouwd gaat worden. Het is nog niet bekend hoe de nieuwbouw eruit komt zien. Die plannen moeten nog worden uitgewerkt.
Volledig scherm
PREMIUM
De locatie ETZ Elisabeth wordt aan de achterzijde van het ziekenhuis uitgebreid met een 'Acuut blok' voor alle spoedzorg, een beddenhuis en een parkeergarage. Deze illustratie toont de plek waar gebouwd gaat worden. Het is nog niet bekend hoe de nieuwbouw eruit komt zien. Die plannen moeten nog worden uitgewerkt. © ETZ

Gigantische operatie ETZ: nieuwbouw voor alle spoedzorg, verpleegbedden en grote parkeergarage

VideoTILBURG - Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg staat aan de vooravond van een enorme uitbreiding. Het gaat zijn spoedzorg concentreren in een nieuwbouw bij locatie ETZ Elisabeth. Ook alle verpleegafdelingen - waar patiënten overnachten - komen op deze plek, evenals een nieuwe parkeergarage. De bouw start in 2022, ingebruikname is in 2025. Het is de opmaat naar een volledig nieuw ziekenhuis.