Luca van Strien is de 24.000e inwoner van de Gemeente Goirle. Om dit te vieren wordt door burgemeester Mark van Stappershoef samen met Luca en zijn ouders Mike en Anoek een bankje geplaatst bij Heemerf de Schutsboom.
Volledig scherm
Luca van Strien is de 24.000e inwoner van de Gemeente Goirle. Om dit te vieren wordt door burgemeester Mark van Stappershoef samen met Luca en zijn ouders Mike en Anoek een bankje geplaatst bij Heemerf de Schutsboom. © Pix4Profs / Jules van Iperen

Goirle zet 24.000ste inwoner Luca meteen aan het werk

GOIRLE - De gemeente Goirle heeft Luca van Strien, haar 24.000ste inwoner, meteen aan het werk gezet. Samen met zijn vader Mike timmerde en schroefde de tweejarige een goudkleurig plaatje op een picknicktafel, als herinnering aan zijn inschrijving in de gemeente. 

  1. Als de sfeer op de werkvloer onveilig is blijft het etteren: John de Mol is wat dat betreft ‘een slappe zak’
    PREMIUM

    Als de sfeer op de werkvloer onveilig is blijft het etteren: John de Mol is wat dat betreft ‘een slappe zak’

    LOON OP ZAND/OSS/ROSMALEN - Je kunt nog zoveel loketten hebben waar vrouwen, en mannen, melding kunnen maken van grensoverschrijdend gedrag, maar als de sfeer op de werkvloer niet veilig is,blijft het etteren. Dat is de boodschap die de burgemeesters van Loon op Zand en Oss hebben aan John de Mol. En zo’n veilige werkomgeving komt niet vanzelf aanwaaien, voegt bouwbedrijf Heijmans uit Rosmalen eraan toe.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.