Goochelaar Hens zoekt de lolbroeken op

VIDEOTILBURG - Hij werkt met kaarten, balletjes, elastiekjes. Hens van Amelsfoort uit Tilburg is tafelgoochelaar, al meer dan twintig jaar. ,,Trek maar een kaart. Goed onthouden en terug stoppen.”

 1. Zorgen over begroting van Hilvarenbeek én over vervuilde geluidswal bij Doelakkers
  PREMIUM

  Zorgen over begroting van Hilvaren­beek én over vervuilde geluidswal bij Doelakkers

  HILVARENBEEK - Een voorjaarsnota om depressief van te worden, Hilvarenbeek stevent af op een faillissement en de bodem van de schatkist is in zicht. Er zijn grote zorgen over de financiële positie van de gemeente Hilvarenbeek, zo werd dinsdagavond duidelijk in een commissievergadering. ,,Als we geen goede afspraken kunnen maken met een nieuw kabinet, dan moeten we taken teruggeven of opschorten", stelt burgemeester Evert Weys voor.
 2. Eindelijk weer EK kijken in de kroeg: overal staan de lichten voor Oranje op groen, behalve in Tilburg
  PREMIUM

  Eindelijk weer EK kijken in de kroeg: overal staan de lichten voor Oranje op groen, behalve in Tilburg

  TILBURG - Terwijl kroegbazen in Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand en Oisterwijk de oranje slingers ophangen en de televisies klaarzetten, weten ze in Tilburg nog niet waar ze aan toe zijn. Zondag kan men bijna overal in de regio weer EK-duels bij de horeca kijken, ‘de mensen zijn blij dat ze weer mogen’. Maar het Tilburgse stadsbestuur maakt vrijdagmiddag pas bekend wat er mag.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.