,,Ik heb appartementen van mensen verkocht die met tranen in hun ogen stonden omdat ze niet weg wilden. Maar het was binnen korte tijd zo veel meer waard geworden dat ze vijf jaar eerder met pensioen konden.”
Volledig scherm
PREMIUM
,,Ik heb appartementen van mensen verkocht die met tranen in hun ogen stonden omdat ze niet weg wilden. Maar het was binnen korte tijd zo veel meer waard geworden dat ze vijf jaar eerder met pensioen konden.” © Jeroen de Leijer

Goudkoorts aan de Piushaven, hoe de huizenprijzen er over de kop vlogen: ‘Binnen zes jaar was mijn appartement twee ton meer waard’

Piushaven-serieZo 13 sept: Ja, de huizenmarkt is op hol geslagen, maar aan de Tilburgse Piushaven lijkt het helemaal al jaren bal te zijn. Woningen vliegen er niet als zóete broodjes over de toonbank, maar als gouden.

  1. Weterings blikt vooruit en betuigt alvast spijt aan inwoners Tilburg: ‘Wat er gebeurd is raakt me’
    video

    Weterings blikt vooruit en betuigt alvast spijt aan inwoners Tilburg: ‘Wat er gebeurd is raakt me’

    TILBURG - ,,Naar de inwoners van Tilburg toe zal ik mijn spijt betuigen als daar om gevraagd wordt.” Dat zegt de Tilburgse burgemeester Theo Weterings zondag in Buitenhof (NPO1) als reactie op het uit de hand gelopen voetbalfeestje met 800 Willem II-supporters. Volgens hem was er daarom ‘geen enkele ruimte meer’ voor een feestje op de Heuvel als de club had gewonnen tegen FC Emmen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.