Op rechts het pand waar de nieuwe stalling komt, met een in- en uitgang schuin tegenover het Radiopleintje.
Volledig scherm
PREMIUM
Op rechts het pand waar de nieuwe stalling komt, met een in- en uitgang schuin tegenover het Radiopleintje. © Bas Vermeer

Grote nieuwe fietsenstalling in het dwaalgebied: 300 plekken, gratis en met openbaar toilet

TILBURG - In de Schouwburgpromenade krijgt Tilburg een nieuwe fietsenstalling met 300 plaatsen, op proef: voor vijf jaar. In het dwaalgebied kunnen daardoor op verschillende plekken fietsbeugels verdwijnen, daar keert groen voor terug. De gratis stalling met 300 plaatsen en een openbaar (invalide)toilet moet in het najaar open. 

 1. Zorgen over begroting van Hilvarenbeek én over vervuilde geluidswal bij Doelakkers
  PREMIUM

  Zorgen over begroting van Hilvaren­beek én over vervuilde geluidswal bij Doelakkers

  HILVARENBEEK - Een voorjaarsnota om depressief van te worden, Hilvarenbeek stevent af op een faillissement en de bodem van de schatkist is in zicht. Er zijn grote zorgen over de financiële positie van de gemeente Hilvarenbeek, zo werd dinsdagavond duidelijk in een commissievergadering. ,,Als we geen goede afspraken kunnen maken met een nieuw kabinet, dan moeten we taken teruggeven of opschorten", stelt burgemeester Evert Weys voor.
 2. Eindelijk weer samen muziek maken met het seniorenorkest, ‘allemaal blije gezichten vandaag’
  PREMIUM

  Eindelijk weer samen muziek maken met het seniorenor­kest, ‘allemaal blije gezichten vandaag’

  HILVARENBEEK - Volgende week mag het Regionaal Senioren Orkest Midden-Brabant weer samen in cultureel centrum Elckerlyc repeteren, maar zolang konden de leden niet wachten. Ze namen het Hertog Jan Plein in Hilvarenbeek woensdag in gebruik voor de eerste repetitie sinds oktober vorig jaar. ,,Allemaal blije gezichten. Het is fantastisch dat we weer samen muziek kunnen maken", vindt secretaris Marijke van Uden.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.