Volledig scherm
PREMIUM
Handbalvereniging RHV waarschijnlijk het haasje na verbouwing sportpark Rijen © Pix4Profs / Joris Buijs

Handbalvereniging RHV waarschijnlijk het haasje na verbouwing sportpark Rijen

RIJEN - Het heeft er alle schijn van dat handbalvereniging RHV uit Rijen vanaf 2020 ernstig beknot wordt in de mogelijkheden om buitenwedstrijden te spelen. Budovereniging Rijen staat te trappelen om de MFA op het sportpark na een verbouwing bijna geheel voor zichzelf op te eisen, waardoor huidige bewoner RHV de kantine en twee kleedkamers moet inleveren.

Secretaris Debby van Dalen van Budovereniging Rijen liet woensdagavond in de commissie Samenleving weten geen behoefte te hebben aan een samenwerking met RHV. “Wij worden liever buren. Als club willen wij zelfstandig zijn. Daarom willen wij zelf 40.000 euro bijdragen voor de benodigde verbouwing. Wij hebben maximale ruimte nodig om onze sport goed te kunnen beoefenen. Wij gunnen RHV zeker wel twee kleedkamers extra, maar daar gaat de gemeente over. Het delen van kleedkamers is praktisch gezien lastig. Wij willen bovendien als enige verantwoordelijk zijn voor de ruimte die wij toebedeeld krijgen.”

  1. Opluchting bij podiumschuwe Arjen na vier  uitverkochte concerten, duizenden fans zielsgelukkig

    Opluchting bij podiumschu­we Arjen na vier uitverkoch­te concerten, duizenden fans zielsgeluk­kig

    Arjen Lucassen, het meesterbrein achter het wereldberoemde rockoperaproject Ayreon, kijkt met een positief gevoel terug op de vier zeer exclusieve concerten die hij afgelopen weekend in het Tilburgse poppodium 013 heeft gegeven. De Brabantse kluizenaar lokte 12.000 bezoekers uit ruim zestig landen naar Nederland, een unieke prestatie voor een Nederlandse muzikant. ,,Zelfs deze perfectionist is heel tevreden!”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.