In de file naar België om te tanken, vanaf de rotonde bij de Roovertsche Leij (een kleine 2 kilometer van de grens) draaien auto's om uit de file te komen.
Volledig scherm
PREMIUM
In de file naar België om te tanken, vanaf de rotonde bij de Roovertsche Leij (een kleine 2 kilometer van de grens) draaien auto's om uit de file te komen. © Joris Buijs / Pix4Profs

Hele dag kilometers file tussen Goirle en de Belgische grens: drukte voor goedkope benzine

GOIRLE/POPPEL - De goedkope benzine in België zorgt de hele dag door voor file richting de Belgische grens vanuit Goirle. Al vanaf de rotonde op 2 kilometer van het eerste pompstation is het achteraan aansluiten. De gemeente staat machteloos. ,,Een omleiding? Die is er gewoon niet.”

  1. Willem II’er Meerveld (19) heeft ADHD, maar wordt juist rustig door voetbal: ‘Die weken blessureleed waren héél zwaar’
    PREMIUM

    Willem II’er Meerveld (19) heeft ADHD, maar wordt juist rustig door voetbal: ‘Die weken blessure­leed waren héél zwaar’

    Zijn laatste wedstrijd speelde hij zeven maanden en een paar dagen geleden, maar de échte rentree van Willem II-talent Ringo Meerveld (19) is aanstaande. De jonge middenvelder vertelt hoe lastig het was om te moeten toekijken, zeker voor iemand met ADHD. ,,Mijn moeder zei laatst: ‘Ringo, ik ben zó blij als je weer kan gaan voetballen’, haha.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg