Volledig scherm
PREMIUM
Partycentrum Hercules in Diessen. © Erik van Hest / BD

Hilvarenbeek trekt 25.000 euro uit voor opknapbeurt Hercules, ‘Geen sprake van oneerlijke concurrentie’

HILVARENBEEK - Het voornemen van het Hilvarenbeekse college om 25.000 euro beschikbaar te stellen voor een renovatie bij partycentrum Hercules in Diessen, leidt tot scheve gezichten. Want zorgt de financiële bijdrage van de gemeente niet voor oneerlijke concurrentie ten opzichte van andere horecagelegenheden in het dorp?

Het college van Hilvarenbeek wil het bedrag van 25.000 euro beschikbaar stellen voor een opknapbeurt van het cafégedeelte van het sport- en partycentrum in Diessen. De betreffende ruimte, die ook als kantine geldt voor de sporters bij Hercules, is volgens exploitanten Chris en Patricia Aerts dringend aan vernieuwing toe. Zij hadden daarom zelf een aanvraag gedaan voor een investering vanuit de gemeente.

  1. Mogelijk oplossing voor stapels kunstgras bij Tuf Recycling in Dongen, bedrijf werd bedreigd voor verwoestende brand
    PREMIUM

    Mogelijk oplossing voor stapels kunstgras bij Tuf Recycling in Dongen, bedrijf werd bedreigd voor verwoesten­de brand

    DONGEN - Tuf Recycling werd voor de verwoestende brand in oktober vorig jaar meerdere keren bedreigd. Dat blijkt uit informatie die de politie maandagavond naar buiten heeft gebracht. Het Rotterdamse Advanced Sports Installations & Recycling (ASIE) is inmiddels in beeld om de problemen bij de omstreden Dongense kunstgrasverwerker op te lossen. De gemeente Dongen staat in principe welwillend tegenover dit voornemen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.