Partycentrum Hercules in Diessen.
Volledig scherm
PREMIUM
Partycentrum Hercules in Diessen. © Erik van Hest / BD

Hilvarenbeek trekt 25.000 euro uit voor opknapbeurt Hercules, ‘Geen sprake van oneerlijke concurrentie’

HILVARENBEEK - Het voornemen van het Hilvarenbeekse college om 25.000 euro beschikbaar te stellen voor een renovatie bij partycentrum Hercules in Diessen, leidt tot scheve gezichten. Want zorgt de financiële bijdrage van de gemeente niet voor oneerlijke concurrentie ten opzichte van andere horecagelegenheden in het dorp?

Het college van Hilvarenbeek wil het bedrag van 25.000 euro beschikbaar stellen voor een opknapbeurt van het cafégedeelte van het sport- en partycentrum in Diessen. De betreffende ruimte, die ook als kantine geldt voor de sporters bij Hercules, is volgens exploitanten Chris en Patricia Aerts dringend aan vernieuwing toe. Zij hadden daarom zelf een aanvraag gedaan voor een investering vanuit de gemeente.

  1. Als je niet in je eentje een monumentale villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er
    PREMIUM

    Als je niet in je eentje een monumenta­le villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er

    TILBURG - Stel: je kickt op marmeren vloeren en schouwen. Je wordt warm van kozijnen met rijke kuiven en meerkleurig gedecoreerde deuren. Friezen langs het plafond met grotesken en dolfijnen en lambrisering met guirlandes maken je dolenthousiast. Kortom, barok is helemaal je ding. Hollen dan naar Koningshoeven, de straat in Tilburg waar de villa te koop staat die dat allemaal heeft.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.